ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında gerçekleştirdiğimiz bu program, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birini yaşayan kahramanlarımızı anmak ve onların aziz hatıralarını yaşatmak adına büyük önem taşıyor.

Programın açılışında, şehitlerimizin aziz hatırasına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayarak, duygusal bir atmosfer oluşturuldu. Ardından yapılan konuşmalar ve okunan şiirler, Çanakkale Zaferi'nin büyük önemini ve kahramanlıklarını bir kez daha hatırlamamıza vesile oldu. 

Öğrenci ve öğretmenlerimizin seslendirdiği türküler ise, zaferin coşkusunu ve vatan sevgisini bir kez daha yüreğimizde hissettirdi. Bu anlamlı etkinlik, gençlerimizin milli şuurlarını geliştirmeye ve vatan sevgisiyle dolu bireyler olarak yetişmelerine katkı sağladı.

Çanakkale Zaferi'nin eşsiz kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle anarken, onların bizlere mirası olan vatan sevgisi ve bağımsızlık mücadelesiyle dolu destanlarını bir kez daha gururla yâd ediyoruz. Bu kutlu zaferin 109. yılında, onların bize bıraktığı bu kutsal emaneti yaşatma ve koruma azmiyle doluyuz.

 

Programın sonunda okul müdürümüz Sayın Bülent BUDAK'ın yaptığı teşekkür konuşmasıyla etkinliğimizi noktaladık. Müdürümüz, programın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti ve katılımlarından dolayı tüm öğrenci ve öğretmenlere minnet duygularını iletti.

Bu vesileyle, Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı kutlamaları ve Şehitleri Anma Günü etkinliğimizin başarıyla sonuçlanmasından dolayı okul yönetimi olarak gurur duyuyor, birlik ve beraberlik içinde nice anlamlı etkinliklere imza atmayı diliyoruz.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ, GEÇİLMEYECEK.

21.03.2024 53

 

 

21-03-202421-03-2024